Starten met MBRT in februari 2025
Je hebt gekozen voor de bachelor Medische beeldvorming en Radiotherapie (MBRT) te starten in februari.
Vanwege het opleidingsteam MBRT heten we je van harte welkom!
Ben je nog niet ingeschreven of heb je nog vragen? Kijk dan zeker even hier om alle info terug te vinden over starten in februari.
Op woensdag 7 februari 2025 voorzien we de onthaaldag voor studenten die starten met de opleiding in februari.
Twijfel je nog? Dan ben je welkom op ons infomoment op 8 januari 2025.
Wens je toch nog te starten met de opleiding? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze trajectbegeleider.
Starten in februari met de opleiding Medische Beeldvorming en Radiotherapie?
Heb je interesse om in februari te starten met de opleiding Medische Beeldvorming en Radiotherapie? Dan ben je van harte welkom op ons infomoment!
๐
Datum: 8 januari 2025
๐ Tijd: 13u30 - 17u30
๐ Locatie: Campus Brussel - Terranova
Kom langs om meer te weten te komen over de opleiding, stel al je vragen aan onze docenten en ontdek wat deze boeiende studierichting jou te bieden heeft. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!
Studietrajectbegeleiding Medische beeldvorming en radiotherapie
Een studietrajectbegeleider ondersteunt je op verschillende manieren. Hij informeert, adviseert en begeleidt jou in je studieprogramma. Je kan bij hem of haar terecht met al je vragen over je persoonlijk studietraject.
Moet je bij de start 60 studiepunten opnemen of kan je het ook wat rustiger aan doen? Welke keuzevakken moet je opnemen? Heb je recht op vrijstellingen? Of wat met toleranties?
Voor de februaristarters is dit het drempelpakket in academiejaar 24-25:
- Klinische fundamenten (5 ECTS)
- Psychologie en communicatie I (3 ECTS)
- Radio-anatomie van het muskuloskeletaal stelsel (3 ECTS)
- Pathologie I (3 ECTS)
- (Radio)-anatomie en fysiologie I (3 ECTS)
- (Radio)-anatomie en fysiologie II (3 ECTS)
- Farmacologie (3 ECTS)
- Wetenschappelijke vaardigheden (3 ECTS)
Heb je meer dan 26 ECTS nodig in functie van je groeipakket (min. 27 ECTS)? Dan kan je nog het vak Psychologie en communicatie II of een keuzevak opnemen. Je trajectbegeleider zal je zeker inlichten.
De studietrajectbegeleider bekijkt samen met jou welk studietraject het meest wenselijk is in jouw persoonlijke situatie, en leidt de samenstelling van je Individueel Studieprogramma (ISP) in goede banen door je te wijzen op zaken als volgtijdelijkheid. Ook als je vrijstellingen wil aanvragen of vragen hebt over het inzetten van toleranties is de studietrajectbegeleider je aanspreekpunt.
Via de gegevens hieronder kan je een afspraak maken met Griet Emonds, die de starters binnen de opleiding begeleidt. Indien je andere informatie wenst kan je altijd terecht bij het opleidingshoofd Kurt Van Belle.